Ανηθοσαλάτα στο κεσεδάκι!

Μία ιδέα και όχι συνταγή θα έλεγα, για να απολαμβάνουμε ένα σνακ που θυμίζει ανηθοσαλάτα αλλά και ταυτόχρονα ένας τρόπος να κάνουν όσοι πρέπει λόγω δίαιτας να τρώνε κότατζ, το τυρί αυτό απολαυστικό.




Συστατικά:
-1 κεσεδάκι περίπου 200γρ. τυρί κότατζ
-3 κ.γ. άνηθο ψιλοκομμένο
-1 κ.γ. ελαιόλαδο
-αλάτι, πιπέρι, ρίγανη

-> Ρίχνουμε στο κεσεδάκι του κότατζ τα υπόλοιπα υλικά και απολαμβάνουμε!


«Μυστικά»:
Η ποσότητα του άνηθου βασίζεται σε κατεψυγμένο προϊόν. Αν βάλετε φρέσκο, που εδώ ταιριάζει και καλύτερα, επειδή έχει παραπάνω όγκο βάλτε παραπάνω.
Δεν ανακατεύουμε πολύ γιατί αλλιώς το κότατζ βγάζει υγρά.


Μερίδες: 1
Χρόνος προετοιμασίας: 2 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: καθόλου!

Σχόλια